Facebook Instagram

Beoordelingen van Chokdee Soi 9 Den Haag

Recente recensies van Chokdee Soi 9 Den Haag

5 sterren na 70 reviews

, 14-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten helaas niet lekker. De smaak van de pad Thai is niet goed en het was heel erg vet. Viel helaas erg tegen.

, 01-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat veel uitverkocht was maar gelukkig was de Phad Krapaw wel te bestellen. Pittig genomen en zoals altijd heerlijk. Wel kleine porties ;) Bezorger super vriendelijk.

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ! Dank je wel .

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je proeft dat de ingredienten er in zitten maar niet in balans. De viskoekjes waren te zout. Tofu in pad thai was droog en smaakloos van binnen. Ruimte voor verbetering. Levering daarentegen was erg snel. Had liever iets langer gewacht als de tijd in het gerecht gestopt werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Voor herhaling

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was very good. A small feedback though… I found multiple crystallised sugar pieces on pad Thai evil. It was a bit uncomfortable and never happened before. Also pad Thai angel supposed to be mild spicy but it didn’t have any spice at all. Other than these it was an enjoyable dish as always.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, vriendelijke mensen. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten hier is verrukkelijk en smaakt altijd naar meer! Verse ingrediënten en de maaltijden zijn met zorg bereid dat proef en zie je. Voor mij de beste Thai in Den Haag. Goede en vriendelijke service ook.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing Thai food. Takes me back to our time traveling in Thailand. Thank you!

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke mensen, netjes thuisbezorgd en heerlijk eten.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tom yang kung was super, lekker spicy.: heerlijk ! overige 3 gerechten vielen daarna eerlijk gezegd beetje tegen - veel flauwer - had ik meer van verwacht… de curry wel lekker maar al die aardappeltjes in de curry ook niet zo geslaagd.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle service. Vriendelijk personeel.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker ! Bedankt!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, grote porties en op tijd geleverd!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit en vriendelijk personeel!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. En top op tijd bezorgd

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!! Het eten was heerlijk, zoals altijd !

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heeeeerlijk!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolutely delicious!!!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals alles super lekker, vers, warm en op tijd! En heel fijne service en aardige bezorging. Veel dank!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, elke week weer erg lekker!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favo gerecht was helaas uitverkocht. De tweede keuze beviel goed. Ruime portie, veel groente en lekker op smaak gebracht. Alleen anderhalf uur wachten op het eten (zonder bericht) vond ik erg spijtig. Geen excuses.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kauw phad krapaw (+Pittig,+Chicken) Kauw phad (+Tahu) Phad med mamuang (+Chicken) Phad krapaw (+Tahu) Bovenstaand besteld en zeker voor herhaling vatbaar! Warm en dit keer snel bezorgd

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals elke week heerlijk! Dit keer de Tom Kha Kai en Tom Yam Kai besteld, ontzettend lekker!!! Thanks!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Really enjoyed our food (Phad Thai and Phad gi mao). Was prepared quickly and even received a phone call to to let me know it was done early so I could come pick it up. Would order here again.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en altijd zeer smaakvol!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verukkelijk en keurig op tijd! Thank you!!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke week heerlijk smaakvol en vers!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank voor de verukkelijke maaltijd

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Phad Thai Evil was erg lekker ! Top gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke week hartstikke lekker en vers. Een echte aanrader!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Ik had de rode curry, lekker en groot portie.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Phad krapaw Tahu en Kauw phad Chicken besteld: Porties kwamen warm aan en hoeveelheid ruim voldoende (kwam niet op). Smaakte zoals we gewend waren bij Mingle Mush. 1 opmerking: stukjes kip mocht naar mijn mening kleiner gesneden worden

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader!! Vers, warm geleverd en heerlijk! Thanks!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super Lekker pittig lekker Thais

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Arroy máak. Kap khun kaa Good value for money Timely delivery

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ei was helemaal zwart gebakken en de gebakken rijst was vol met olie! Niet goed gevallen en heb het weggegooid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Congratulations! You‘ve found the worst Thai food in Den Haag. I had to throw it away, so bad was the food.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meals were tasty. Lots of veggies and good quantity of chicken. Nice portion of rice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk, stipt op tijd, warm, vers en ontzettend lekker. Veel dank!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

I send an sms but got no response. The masaman curry was extremely spicy, and it is usually very mild. Please can you refund this dish?

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm, lekker en genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pangsit en groene curry, riante porties. Helaas duurde de bezorging naar L’dam ruim 1,5 uur....

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kregen wij het verkeerde gerecht, kip i.p.v. vega. Ik probeerde te bellen maar het telefoonnummer was niet bereikbaar/afgesloten.. Het andere gerecht met tahoe en rijst vonden we niet heel smaakvol. Helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk personeel. We hebben weer heerlijk gegeten!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig op tijd gereed. Vriendelijke bediening. Lekkere gerechten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aller allerbeste Thai Food van Den Haag, heerlijk, vers en echt authentiek! Aanrader!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Dankje wel voor de lekkere kauw phad krapaw ! De bezorging is goed en snel !

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks een probleem met de app voor de bestelling was de afhandeling super, maar nog belangrijker, het eten was subliem, vers, knapperige groenten, geurige kruidige gerechten met smaak, een aanrader!!!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

food is OK, however the price is quite high. For a family we had to spent 37,75 euro for take away.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was verrukkelijk. Kan deze toko van harte aanbevelen.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

This is the best Thai food in The Hague! We love the wide pad see ew noodles, and the option to make dishes spicy (very spicy ;). Out only wish is that the veggie (tofu) green curry had more, different vegetables in it, other than bamboo shoots :)