Beoordelingen van Chokdee Soi 9 Den Haag

Recente recensies van Chokdee Soi 9 Den Haag

5 sterren na 16 reviews

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk, stipt op tijd, warm, vers en ontzettend lekker. Veel dank!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

I send an sms but got no response. The masaman curry was extremely spicy, and it is usually very mild. Please can you refund this dish?

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm, lekker en genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pangsit en groene curry, riante porties. Helaas duurde de bezorging naar L’dam ruim 1,5 uur....

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kregen wij het verkeerde gerecht, kip i.p.v. vega. Ik probeerde te bellen maar het telefoonnummer was niet bereikbaar/afgesloten.. Het andere gerecht met tahoe en rijst vonden we niet heel smaakvol. Helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk personeel. We hebben weer heerlijk gegeten!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig op tijd gereed. Vriendelijke bediening. Lekkere gerechten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aller allerbeste Thai Food van Den Haag, heerlijk, vers en echt authentiek! Aanrader!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Dankje wel voor de lekkere kauw phad krapaw ! De bezorging is goed en snel !

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks een probleem met de app voor de bestelling was de afhandeling super, maar nog belangrijker, het eten was subliem, vers, knapperige groenten, geurige kruidige gerechten met smaak, een aanrader!!!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

food is OK, however the price is quite high. For a family we had to spent 37,75 euro for take away.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was verrukkelijk. Kan deze toko van harte aanbevelen.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

This is the best Thai food in The Hague! We love the wide pad see ew noodles, and the option to make dishes spicy (very spicy ;). Out only wish is that the veggie (tofu) green curry had more, different vegetables in it, other than bamboo shoots :)